Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Självskadebeteende

Hej vackra rara,
hej söta underbara!
Jag saknar dina andetag mot min nacke.
Utan baktankar i mitt huvud, funderar jag på att ringa dig,
trots att jag aldrig vill höra din röst igen.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-01 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann