Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris ifrån arkivet


Kärleken till en hund

Bara för att du är du kan jag göra nästan vad som
helst för dig
Du med dina bedjande hundögon
Så i dig är jag frälst
Älskar dig så mycket
Världens sötaste tjej
I alla fall för mig
Bella Donna
En av de där goda
En av de där snälla
Så på Bella Donna kan man inte skälla
när hon på en börjar att gnälla
Vill gå ut på en promenad och kissa och bajsa
Så när jag går ut med henne så blir hon alltid
lika glad
Och när hon är glad blir jag också alltid lika glad
för det är ju med Bella som jag vill vara
tillsammans med varenda dag
Så det är Bella Donna och jag som gäller
Kärleken till en hund
Voff Voff Voff
Åh, vad du skäller
Världens godaste och sötaste Pittbull med Amstiff i sig
Jätte snäll mot allt och alla
Är riktigt social vilket är bra, tycker jag
Inga dåliga grejer här inte
En av världens sötaste tjejer
Bella
Bella Donna...

Ken Cassel
2/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-02 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel