Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- September mot min kind

Ta mig härifrån,
någonstans.

Ta mig bort, låt mig få vila,
håll om mig,
någonstans.

Låt mig inte sitta, så tom och tyst,
inte nu, och inte här.

Snälla, ge mig lugn och ro.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-09-02 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann