Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Brustna drömmar

Jag knäpper mina händer,
de kan stäla mina minnen,
ta alla mina tankar och känslor.
Jag ger dem allt.
Men jag släpper aldrig dig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-02 22:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sann i sin känsla
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann