Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnriddaren

kommer på ett snabbt litet besök till Jorden idag innan
han måste bege sig tillbaka till Mars igen
och basen som ligger där
Stjärnriddaren som är en riktigt härlig människa av sin
natur
Så att bara få chansen att träffa på honom är riktigt kul
då han alltid har något litet äventyr att berätta för en
Som den gången han flög igenom ett svart hål med sin
nya raket för att komma fram i en tvilling galax
lik våran egen
Vilken story helt otrolig
Konstigt att han ens lever kvar idag
Och idag så kommer han visst på ett litet besök...

Stjärnriddaren!

Ken Cassel
4/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-04 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel