Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är när du dekar ner på mig

som jag blir tårögd och ledsen då jag undrar varför
Vad har jag då gjort dig för något ont för att förtjäna
det där
Och jag som hade fått för mig att du älskade mig lite
granna då du håller mig lite kär
Men nu när du håller på såhär blir jag ju fundersam
om vi två verkligen ska vara tillsammans
För om du fortsätter såhär måste jag nog sätta ner
foten min och säga att det här fungerar inte oss
emellan och söka lyckan min på annat håll
För tyvärr..

Det är när du dekar ner på mig!

Ken Cassel
10/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-09-10 20:20



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Dekar ner på mig???
2020-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel