Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket hat ute i världen just nu

på grund av Corona smittan
Men själv ska det mycket till för att jag ska använda
ordet hata mot någon medmänniska
För då föredrar jag hellre att säga, inte tycka om
För hata gör man ju bara om man vill mörda någon
och önskar den allt skit här i världen
Men så är man inte mer än en människa heller
full med alla möjliga olika slags känslor
Men hata är ett ord som jag inte gärna tar i min mun
då jag tycker att det är ett alldeles för starkt ord
och då jag inte hatar någon som jag känner
I alla fall inte just nu..

Så mycket hat ute i världen just nu på grund av
Corona smittan!

Ken Cassel
11/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-09-11 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel