Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika galen som vacker

Hon är lika galen som hon är vacker och smäcker
Jadå, hon är het så att det räcker
Aj!!!
Brände mig visst lite där
Trodde att jag hade en liten chans på henne, men ack
så jag bedrog mig
För i mig så var hon tydligen inte kär
Men det gör inte så mycket
För på planeten flödar det ju av skönheter
Jo, det bara klasar utav dem
Och innan kvällen är slut ska jag bara ha lyckats fånga
in en sådan där vacker varelse då jag ska öppna mig
helt och hållet för henne
Blotta hela min själ till hennes beskådan
Ska till och med låta henne få söka fel på mig
Men oavsett vad hon tycker och tänker om mig
så tänker jag mot henne göra mitt allra bästa
då jag vackert ler
Och sen så får vi väl se om hon med mig vill följa med?!

Hon är lika galen som hon är vacker och smäcker
Läcker så att det räcker!

Ken Cassel
14/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-14 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel