Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart panik

Vem är det som får din uppmärksamhet nu?
Skräckslagen inser jag att det inte är jag
Det är inte längre jag som ständigt finns i dina tankar
Paniken inom mig växer när jag undrar vem det är du pratar med
Vem som får höra dina blygt framviskade ömheter
Vem är det som tagit min plats på den piedestal du byggde åt mig
Svartsjukan äter långsamt upp min själ
Min tillit till dig fräter sakta sönder och misstankarna tar över mitt liv




Fri vers av frostnypon
Läst 187 gånger
Publicerad 2004-10-22 17:53



Bookmark and Share


  Dilsewat
Igenkännbart... :) fint formulerat... väl vansinnigt...
2005-02-21
  > Nästa text
< Föregående

frostnypon