Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men drömma måste man väl ändå få göra?!

För hur skulle vi orka leva utan våra drömmar
som vi har
Hoppet om en bättre morgondag
Och det till trots att man kanske redan känner på sig
inom sig att det där lär aldrig hända eller ske
Kommer aldrig att bli bra
Är realiatisk
Men trots det
Drömma måste man väl ändå bara få göra många
gånger för att själv inte gå under
Det är i alla fall så som jag känner det när jag är i vaket
tillstånd och med i matchen i verkligheten...

Ken Cassel
23/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-23 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel