Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster ifrån arkivet


Kvinna VS Man

Att vara en vacker kvinna av idag kan nog göra en
ganska så utsatt bland männen många gånger
antar jag
Känna männens rovlystna blickar och busvisslingar
med drömmar om älskog och kärlek

Att vara en Man och se en förtjusande Kvinna är
inte heller så lätt alla gånger då våra hormoner
genast kan börja att röra på sig och spöka för oss
Men om jag har förstått det rätt så ligger det
i våra gener att älska detta vackra
och förtjusande folk
Kvinnorna
Så det kan vi ju inte göra så mycket åt oavsett
om vi så skulle önska att inte åtrå kvinnorna
så mycket som vi gör

Så att vara en vacker förtjusande kvinna av idag
är nog på både gott och ont, antar jag
Men man får väl ta det dåliga med det goda eller
tvärtom som jag ser på det hela
Vad annat kan vi göra?

Kvinna VS Man

Ken Cassel
28/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-28 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel