Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ID-kanalen som handlar om brott i Amerika

där nästan alla medborgare äger ett vapen
Inte konstigt då att det förekommer så mycket
våld och mord där
Ändå finner jag kanalen intressant på så vis att
man får reda på vad människor är kapabla till
att göra mot varandra
Hur mycket sjuka varelser det ändå finns där ute
i samhället
För även sådan skit finns ju här i Sverige
Kanske inte i lika stor skala, men ändå
Man kan ju bli drabbad om man är på fel plats
vid fel tidpunkt
Vilket aldrig är bra
Så den här kanalen är bra på många sätt förutom
att det är alldeles för mycket tjatig reklam om vad
som komma skall på kanalen om två veckor
till en månad
Vilket lätt gör att man inte orkar titta på alla dessa
brott som ska ha skett i Amerka då man byter kanal
helt enkelt...

Ken Cassel
1/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-01 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel