Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Januarinatten tvåtusentre

Jag ville ge dig allt,
tills jag krockade med ditt ögonblick.
Då insåg jag att dina ögon var svartare än januarinatten tvåtusentre.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-07 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann