Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag på ICA

Igår blev jag sugen på lövbiff. Gick till ICA, plockade ihop det jag skulle ha. Två lövbiffar, 42 kronor. Ägg. Vid godishyllan stod en av mina favoritkassörskor och fyllde på hallonbåtar. Mörk, söt, lite mullig. Välvårdade naglar. Det brukar betyda gott. Silverlänken på armen signalerar en posh varelse under den sunkiga ICA-uniformen. Mums.

Igår blev jag sugen på ICA, plockade två kronor. Vid en av mina hallonbåtar. Mörk. Det brukar betyda gott. armen signalerar en varelse under Mums.

Igår jag på. Gick till , ihop det jag ha. Två , 42. Ägg. Vid stod en av och på. Mörk, söt, lite. naglar. Det gott. på armen en varelse under den.

Igår Mums.

Igår blev jag sugen på en av mina favoritkassörskor och fyllde ,mörk, söt. Det brukar betyda mums.

jag skulle ha. kronor. Välvårdade. betyda. armen signalerar varelse uniformen. Mums.

Igår plockade jag en av mina favoritkassörskor och fyllde på välvårdade naglar. under den.




Fri vers av Nils Nyberg
Läst 742 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-17 04:54



Bookmark and Share


  Alprosen
Jag tycker att du har enväldigt rolig humor.
2016-10-25

  Daniel_78 VIP
vad skall man säga, underhållande!
2006-09-13

    Mirs
Hahaha!! skitbra!!
2006-09-12

  Hilda Sofia
underbart
2006-09-07

  a h de v
ha. den här sparar jag som en favorit.
2006-09-04

  Joakim P Udd
You're a funny guy!
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Nils Nyberg
Nils Nyberg