Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi beger oss ut till havet och kusten

där segelbåten ligger och väntar på oss för att åka
ut på böljan den blå, hej och hå
Bara glida fram på vågorna med vindens hjälp
En frihets känsla skönare än få
Bara låta segelbåten få bestämma vart vi ska någonstans
då vi inte har bråttom
Man ska aldrig ha bråttom ute på sjön
En bra regel
Till slut vi någon obebodd skärgårdsö kommer att nå
där vi kan slå upp ett tält för att sedan bada och fiska
och älska med varann under en bar himmel
Göra allt det som man kan göra när man är två
Vi känner oss priviligerade för man kan knappast
känna sig mycket lyckligare än så här
Vilket jag i alla fall vill påstå
Så vi beger oss ut till havet och kusten!

Ken Cassel
12/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-12 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel