Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ger dig ett förtjusande leende

varje gång som vi möts
Skulle du tycka om mig då
Eller skulle du bara låtsas som om det regnade och
fortsätta gå
Eller skulle du le tillbaka lycklig som få
Jag bara undrar
För om det är så, kanske det någon dag kan bli vi två
som tillsammans tippar fram på tå
Ja, det vore någonting det..

Om jag ger dig ett förtjusande leende varje gång
som vi möts?!

Ken Cassel
13/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-13 12:20



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ge alltid bort ett leende...det är gratis!
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel