Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik, gråt, förtvivlan

ligger i sängen och begrundar
de känslor jag mött under dagen

dina rödgråtna ögon
resultatet av det arbete du utfört

ångestattacken på grund av otillräckligheten

låg saturation
lågt blodtryck
hög puls
huvudvärk

du som skriker i korridoren
”hjälp mig”

du som inte förstår att du är smittsam
och söker sällskap i ensamheten

du som kämpar
du som givit upp

du som sliter varje dag
ihärdigt jobbar
utan att klaga
du är min hjälte

ditt leende mitt i kaoset
gör att jag vill förenas
och slåss för våra äldre

imorgon börjar vi om igen

sov gott






Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-09 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild