Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många tankar, många under...


Om Gud vill det

Undrar hur det sett ut i Europa,
om man det gamla testament\' haft slopat,
och endast här båd först o sist
det kärleksbudskap från Jesu Krist...

I stället för \"Staternas\" visaste män,
som spyr galla o\' dogmer över vart hem,
istället en lära om vänskap och stöd,
Alla världens religioner! Bryt bröd, bryt Bröd!




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 538 gånger
Publicerad 2006-07-19 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson