Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poikkeustila


Pääni on sanojen vankila
kieleni vanginvartija

niin monta sanaa
haluavat vapauden
mutta on
ulkonaliikkumiskielto
ja mielessäni ainainen
poikkeustila

mitä voisikaan tapahtua
jos sanat pääsevät ulos
ja kertovat
kaiken
kaiken
kaiken


Översättning till finska av dikten "Undantagstillstånd":
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1410229




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-27 17:08



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tavallaan vapaaehtoista vankeutta kun itsen vanginvartija, päältäpäin katsottuna. Vaan todellisuus kuitenkin mutkikkaampi ...
2021-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös