Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe vattnet fryser

Står och huttrar
Brevid
Surglor
Irriterat under spret lugg


Kickar till med full kraft


Hoppar iväg på
ett ben




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-28 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t