Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetagen

 

 

mellan oss 

 

är som rinnande vatten

är för marken

 

törstar efter dig

andningen

andetagen

 

doften av din

utandning 

 

är som doften av själva livet 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 151 gånger
Publicerad 2006-07-20 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma