Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slut

Dimmiga disiga minnen
Av nåt som kanske aldrig var

Rivande slitande saknad
Av nåt som kanske aldrig fanns

Förtvinande pinande sorg
Döden skonar ingen

Sökande trevande liv
En gåta utan svar

Förstörande förförande smärta
En oundviklig utväg

Förlösande förskönande slut
Kommer aldrig tillbaks




Fri vers av frostnypon
Läst 644 gånger
Publicerad 2004-10-25 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostnypon