Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik säjs vara nycklen till framgång ; )


Abstinens,

Jag längtar efter
Att få förlora mig själv

I svett, musik och händer

Låt mig sväva
i ditt andrum




Fri vers av sara,
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-07-21 18:09



Bookmark and Share


  stefan.g
Skön.....känsla! Den var härlig att läsa.
2006-07-21
  > Nästa text
< Föregående

sara,