Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lönlöst

som en vägg
tyst utan svar
har slutat vänta
längta
hoppas
försöker skrika
skaka
sparka
svara mig!
se mig!
det är inte lönt
som luft
osynlig
ingenting
så stel
så kall
så hjärtlös




Fri vers av frostnypon
Läst 327 gånger
Publicerad 2004-10-25 15:42



Bookmark and Share


  Tigerlilja|

2004-10-25
  > Nästa text
< Föregående

frostnypon