Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en vän


Han som spelar


Han kommer gående.
Lunkande, med en tom, trött blick.

Han sätter sig,
I sin nötta sits...

Han söker lycka i slumpen,
För att bli kvitt

Flera skulder...


Kommer han vinna?
Kommer han någon gång betala av?
Kommer han nånsin gå vidare?


Hoppas
han slutar,


För förändring
Kanske bara kommer


Inifrån...






Fri vers av KamomillKillen
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-15 11:05



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Ett fall för lyxfällan?? Fint beskrivet...
2021-03-18

  Kungskobran VIP
Så sant, det hänger på en själv till sist
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

KamomillKillen
KamomillKillen