Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grönskönt svalkande

 

det alldeles gröna

sköna svala

 

välkomnade

svalkade

 

min hetta

 

rörde sig runt

omfamnade

 

trängde in

lämnade kvar

 

droppar

mig

 

torkade 

det varma

gula 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-07-23 10:22



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
skönt gung och mysig tanke.
2007-05-10

    ej medlem längre
Få men effektiva ord som ger mig ett önskat speciellt leende med lyster i mina ögon
Tack, det behövde jag
2006-08-10

    TigerCia
Oj! Vilken finurlig text! Väcker tankar! Hihi måste skratta lite
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma