Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanlandet

När du andas
varm luft
på min hud
så dör jag nästan.

Du darrar inte längre
för du har glömt bort
hur man gör.

Jag vill vara förälskad
bli älskad
inte leva för evigt
i ett sorts mellanland
där man inte älskar
o inte älskas
utan bara är
för att man inte vågar något annat.

Är det bättre att vara ensam
än att ändå vara ensam
fast tillsammans ibland?

Jag vänjer mig aldrig vid
att inte höra din röst.




Fri vers av Sun
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-07-23 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun