Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommarlängtan!

Jag längtar

efter sommaren

så skön,

denna vinter

har jag inte

krönt!

Denna ständiga 

växling av varmt

och kallt,

snö å is

biter på mitt sinn,

bara inte för varmt

då börjar jag att

koka

inget för de kloka!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 438 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-24 16:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Nu längtar vi efter stabilare väder
värme och sommarkläder.
2021-04-26

  Kajan VIP
Dessa till synes förvirrade vintrar är en prövning, men våren nalkas, med myrsteg...
2021-04-25

    Lena Staaf VIP
En precis lagom varm sommar är vad vi längtar efter. Fint skrivet!
2021-04-25

  Bibbi VIP
Ja nu är snart sommaren här.
2021-04-24

  Sparvögat VIP
Det tråkiga lagom är faktiskt bra ibland;)
Men nu är längtan stor till värmen...
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy