Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaknade med ett minne som gjorde att jag log...eller åtminstone inte hade mungiporna neråt...om det är ett leende eller bara en antydan till ett..spelar ingen roll..*S*..det kan vara på väg...lite glädje idag ändå..*S*..


Förhandskänsla...

..och om jag ler...
då är minnet varmt
..och om jag ler...
då finns det ljus i tunnelns slut
..och om jag ler...
då kanske jag kan hitta ut
..och om jag ler...
då ler du nog tillbaka...

...och om jag då ler igen....

....och igen...

....och igen...

...så slutar det kanske med ett skratt...




Fri vers av S. Johansson
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-07-23 15:13



Bookmark and Share


    liv-mm
här är det något(t) på G...
välkommen hem...
att du mitt i allt får till en så pass text, är livsbevis i sej..
Sänder ett foto så du får skratt redigt.. (på min granne...;)
/Liv mm.......
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

S. Johansson