Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att tänka på en annan


Den hud som älskar med din hud

Tala med din tunga mot ett stycke hud.
Helga köttet med dina naggande tänder,
och riv ryggen i stycken
medan du älskar
en annan.

Medan du tänker på en annan,
föreställer dig en annan.


Gör tandmärken, blödande tandmärken
på den hud du fått nöja dig med.

Den hud som älskar din hud,
och tror att du älskar hennes.

Den hud du håller i ett fast grepp
och kysser, medan du pressar dig mot den.

Den hud som älskar med din hud,
fast du är långt borta.




Fri vers av Fjärilspoet
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-07-23 23:44



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
eller:
vad ser du egentligen i honom?
ett bollplank
stum
hård
kapabel till ekon

kan vara behövligt
som kontrast till mig
den levande nåldynan
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjärilspoet