Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herre


Hjälp mig från

.

Vagga mig tryggt i min tro
ge min själ vila

från tankar som döljer smärtan djup




Fri vers av Mejja
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-07-24 09:17



Bookmark and Share


    Agneta
Gillar denna också
2006-07-24

    Camapani
sorglig men ändå hoppfull...
2006-07-24

  Rachel Roth
du skriver "ge min själ vila från tankar som döljer smärtan djup"..
jag läser det som om att tankarna är värre och mer plågsamma än själva den smärtan...och det har jag ofta erfarit.


var det så du menade?

hursom, en bön från hjärtat..
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Mejja