Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jakten

hon såg på mig
med ett rovdjurs glöd
och jag visste
att jakten börjat

jag sprang
blint rusade jag bort
men hon var alltid
mig hack i häl

hennes blick
mot min rygg
brände hål
i min själ

hennes andetag
mot min nacke
gav mig kårar
som kröp i kroppen

ändå,
när hon tog mig
jag föll hårt
mot grusig mark

egentligen
hade jag alltid vetat
att av oss två
var det jag som var stark

men jag lät henne
hålla mig fången
tills jag inte längre ville fly mer
och idag beviset på denna jakt
du på vänsterhandens ringfinger ser...




Fri vers av UnFoRtUnAtE-----'-@
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-07-24 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

UnFoRtUnAtE-----'-@