Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missförstådd



symfonin
av bultande smärta
var mitt inres skrik på tröst

de dova bultande slagen
från mitt hjärta
försökte spränga ut
ur mitt bröst

hon såg på mig
med avsky i blick
och jag kunde inte förklara

de dova bultande slagen
från mitt hjärta
det rytmiska snyftande från dig
hur kan jag någonsin förklara
hur mycket jag älskar bara dig




Fri vers av UnFoRtUnAtE-----'-@
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-07-24 20:06



Bookmark and Share


    Xena
fy, låter jobbigt
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

UnFoRtUnAtE-----'-@