Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorgligt med så många fina människor som aldrig blir sedda


Du som inte blir sedd

Ibland ser jag viskningar av en själ
som människor glömt för sitt eget.

Där under tallösheten finns en känsla
som kan utvecklas om någon ser bakom tystnaden.

Det finns så mycket annat än ord att utforska,
och när du väl talar är det inget dumt trams om ytligheter.

Du som jag träffat på i så många människor
som inte blir sedda
för att de inte skriker för att synas.

Du skriker inte,
men det du säger är så mycket mer än ord.

Det är något genuint äkta över din uppenbarelse.
Något som jag uppskattar så mycket mer
än människor som slätats ut till lagomhet
för att accepteras av massan.




Fri vers av Fjärilspoet
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-07-24 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjärilspoet