Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort om människans natur


Människans natur

\"Säg inte att jag är barbarisk
bara för att jag älskar att se dig lida för min skull.

Det vore väl värre om jag ville se dig lida
för nån annans.\"




Fri vers av Fjärilspoet
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-07-24 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjärilspoet