Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar om sommaren


När sommaren kommer åter

När sommaren kommer åter ska jag leka fågel, fisk
eller mittemellan.

Och vara fjärilen i ditt blickfång.

På midsommar: sju sorters blommor.

Och jag drömmer mig en framtid.




Fri vers av Fjärilspoet
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-07-25 00:23



Bookmark and Share


    Sanne
Vacker dikt! Jag gillar dessutom att Fjärilspoeten vill vara fjärilen i någons blickfång. Själsliga djur är en bra grej. :)
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjärilspoet