Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;)


Med dig i tankarna..



Dig som jag gång på gång nu svikit
När du stått med din hand utsträckt
Har jag gång på gång lämmnat dig

I natt gjorde jag något jag aldrig gjort förut
Jag badade omgiven av nattens mörker
Ett infall som det var, fanns inga badkläder

Jag badade näck till din ära
Hade du velat se mig?




Fri vers av Tomteluva
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-07-25 09:48



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
aaaaaaa :))
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomteluva