Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag svär

Det var en kväll
i juli
och världen blev
(på mitt liv
jag svär)

rosa

Fåglarna tystnade
och
(vid allt som är heligt
alltså
jag svär)

världen liksom stannade av
för att sen
släppa ner änglarnas
alla tårar
i ett stort jävla skyfall

Buller och brak
Blixten lyste upp
hela mitt hus
och åskan fick
mitt hjärta att stanna
i halsgropen
sen kom du
och
(handen på hjärtat
jag svär)

allt blev svart




Fri vers av magda
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-07-25 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magda
magda