Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmen..


Jag smeker din arm med min hand, jag drar fingrarna genom ditt hår och jag lägger mitt huvud mot ditt håriga bröst. Du kysser mitt huvud och håller armen om mig, framför oss sjunker solen långsamt ner över horisonten på andra sidan sjän, det klara vattnet kluckar mot bryggan och sommarnatten är varm. Den kalla vinden tar ett plötsligt tag om mitt hår och lyfter det från mina axlar, jag ryser då de blir kalla och du stryker mina skuldror tills vinden mojnar och det bara är du och jag och solnedgången som finns kvar. Solen sjunker och endast ett par strålar letar sig nu över bergen där borta,varsamt lägger du mig ner på bryggan och du börjar kyssa mig, jag börjar känna din tyngd ovanpå mig och jag lägger armarma runt dig och låter händerna falla på dina runda fina skinkor..

Tänk om man ändå hade en man... :)




Fri vers av Tomteluva
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-07-25 12:51



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Du får låna av mig, har ett harem, det är bara att välja och vraka *skrattar*

..och den du väljer skulle trivas fint i ditt sällskap, det förstår jag då jag läste din fina text.
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomteluva