Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets källa!

var ligger livets källa

visa mig då var

jag letar desperat!

 

Psaltaren 23 ?

Matteus 6:6




Bunden vers (Haiku) av Niliboy
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-07-18 20:13



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En ren och klar text, och i bibeltexterna finns många svar, och är också en källa att ösa ur, eller bara sitta vid i stilla ro och begrunda.
2021-07-19

  Den filosofiske poeten
Inspirerad:
Spermierna
drunknar i livmodern

för Livets källa.
2021-07-19

    Lena Staaf VIP
Det kanske inte finns en utan flera? Livet förnyas ju hela tiden runt om oss.
2021-07-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Den kan nog vara svår att hitta. Många människor funderar nog över denna fråga.
2021-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Jag tror att vi bär den inom oss i våra hjärtan.
2021-07-19

  Bibbi VIP
Matt. 6:6
2021-07-19

  Fjellhuldra VIP
Ja livets källa önska jag och finna.
2021-07-18

  Sparvögat VIP
Ja den skulle jag gärna hitta…
Livets källa
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy