Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara något bisarrt jag skrev... vet inte var jag fick det ifrån


Dig som tandpetare

Ibland skulle jag bara vilja spetsa dig på en pinne
och använda som tandpetare.

Men jag är för rädd att du skulle smaka som grillspett.
Och hur som helst är du inte mycket att sätta tänderna i.

Så jag får väl ta någon annan till hjälp
när jag ska rensa utrymmena.
Någon som smakar mer som fluortandkräm.




Fri vers av Fjärilspoet
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-07-26 00:32



Bookmark and Share


    Camillaa
WOW :)
riktigt bra : )
2006-08-21

  Björn Donobauer
Ibland hittar man ord som sedan skrivs ibland skriver orden med oss. så är det bara.. och om man inte vet var man fick det ifrån så vet det som fick oss mera.. men säger inget.. kanske kunde du i första raden skrivit 'spetsa dig som en pinne'??
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fjärilspoet