Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när livet sätter krokben och två älskande inte får till "det"



febrilt trycker jag kudden till mig i min ensamhet

 

försöker forma den

till din kropp

låtsas den är du

 

den är alldeles för mjuk

 

ger upp till slut

 

svettig

och

ännu hetare 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 176 gånger
Publicerad 2006-07-26 14:55



Bookmark and Share


  Islandir
Jätte fint skriven, mycket känsla. Men jag tycker att den sista meningen borde ha någonsorts uppföljning. Annars är den jätte fin.
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma