Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrev jag i Italien. Jag, min syster och hennes kompis hade badat hela dagen och satt och ritade. Jag försökte rita en fjäder och det blev den här dikten.


Fjädrar

Femton Fjädrar
Ner Från Skyn

Mjuka Fjädrar
Från En And

Femton Fjädrar
Landar Mjukt

Mjuka Fjädrar
I Min Hand




Fri vers av Islandir
Läst 546 gånger
Publicerad 2006-07-26 14:57



Bookmark and Share


  Madjori
Såååå, fin denna var...gillar den.
2006-07-30

  Freya
Den var fin! :) Men det skulle nog se lite bättre ut om du inte hade stor bokstav i början på varje ord, men det bestämmer du ju själv.
2006-07-26

  Islandir
Ändrat nu!
2006-07-26

  Islandir
Hoppsan, det var lite fel.... Hoppas folk fattar.
2006-07-26

  john ekström
mkt fin liten dikt..
du har ett litet stavfel dock "Landrar Mjukt"
Annars var det jättebra=)
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir