Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag till en dikt tävling för ett halvår sedan, den är väll inte jätte bra, men den duger.


Skrattet


Jag minns ditt vackra skratt
Som klingade i dalen
Det gjorde mej lycklig
När tiden var hård
Nu är du borta
Och kommer aldrig mer
Men om jag har tur
kan jag drömma om ditt skratt….




Fri vers av Islandir
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-07-26 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir