Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

Jag märkte det inte

Du smög förbi

Förbi min taggtråd

Men jag släppte in dig

Sänkte garden

Du är insläppt

Lämna mig inte

Då dör jag

Gå din väg

Du kväver mig

Jag är beroende

Du är mitt gift

Hög på kärlek

Abstinens av frihet

Jag är inte skapt att älska

Inte värdig att älskas

Men ändå

Du är kvar

Lär mig

Visa mig

Jag litar på dig




Fri vers av frostnypon
Läst 317 gånger
Publicerad 2004-10-26 22:37



Bookmark and Share


  Markattan
Vackert! Sänk garden, hys tillit och låt inkräktaren älska och lära dig!
2004-10-26
  > Nästa text
< Föregående

frostnypon