Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okej, en dikt som andra säger är bra och jag själv säger är dålig. Den är ganska gammal...


Eldens väsen

Om du någonsin ser eldensväsen
är du inför döden
Den visar sig för dig
under döden makt
Den slingrar sig om dig
och ger dig aldrig ro

Eldes väsen
leker med ditt sinne
Du lever ditt liv
igen och igen
Allting går om
i en dalande cirkel
Eldens väsen för dig till döden




Fri vers av Islandir
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-07-26 15:22



Bookmark and Share


  Freya
Jag tyckte den var bra! Varför tycker du den är dålig? :O
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir