Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag älskar min lillebror.


Kärlekens rundgång

Min kind en mikrofon,
ditt hår
är en högtalare,
se så rundgången går.

Inte den man rycker sladden från
Inte den man grimaserar åt
Dock som likväl rungar,
och spräcker samlad skräck.

En buss när barnvagn ska på,
ljuvligt pys,
barnvagnsknappen på din tinning,
lättnad, jag kan skratta igen.

Kvittar vem som stiger på
Kvittar att det körs mot rött
Jag ligger ned i sätet,
och har redan kommit fram.

Ett plan på autopilot,
blir vi
Molnen skingrar sig,
för välbesökt land.

Sakta landar mot marken än gång
Sakta landar i vår tysta stämsång
Tvivel smälter ner,
i kärlekens rundgång.




Fri vers (Fri form) av agh.nilsson VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-12 14:04



Bookmark and Share


  Gawain
Känner igen, väcker minnen. Får så mycket bilder att det hade tagit en hel bok att ge rättvisa alla detaljer...
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

agh.nilsson
agh.nilsson VIP