Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ängel, ser dina vingar omkring dig

 

ser ditt ljus

du älskar mig

 

förundras så

hur det kan finnas

 

någon som du

 

ängel

 

kärleken till

dig

spränger mig

nästan

itu

 

kommer inte få svar på min fråga

hur länge stannar du

 

vet att jag har dig till låns en tid

önskar jag visste hur länge bara

 

hoppas jag kan spara allt vårt

inom mig

inte glömma

 

detta gör jag samtidigt som jag

lever i nuet

med dig

 

ängel




Fri vers av Helene Månsson
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-07-26 19:59



Bookmark and Share


  Lilian (Gullan) gustafsson
Mycket skör och fin text om en ängel. Jag gillar den verkligen.
MVH Gullan
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma