Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gästen

Thomas ser sig omkring.

Han tittar på klockan och räknar minuter och inser att han är i tid.
Skjortan är struken, golvet är bonat och tallrikar diskad och torkad.

Tiden är kommen.

Ett steg upp på pallen och rep runt om halsen och nu

Var gästen här




Prosa (Kortnovell) av Adrian.Eckman VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-16 22:24



Bookmark and Share


  Susen VIP
Starka ord som griper tag i mig
2021-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Adrian.Eckman VIP