Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åkt tunnelbanan i London nångång?


Mind the gap

mind the gap please
mind the gap
flyter med strömmen
viljelöst
orkeslöst
ökar takten mot ingenting
jäktar
hetsar

mind the gap please
mind the gap
inträngd i ett hörn
varmt
trångt
en okänd i mängden
namnlös
harmlös

mind the gap please
mind the gap
jag får inte falla
aktar
vaktar
alla på en gång
knuffas
puffas

mind the gap please
mind the gap
ser tåget lämna mig
glömd
gömd
andas ut av lättnad
stilla
vila





Fri vers av frostnypon
Läst 317 gånger
Publicerad 2004-10-27 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostnypon